Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Вилаз ЕТ

Технически Хипермаркет-инструменти, ел. материали, обзавеждане, баня, търговия на едро и дребно.Фирмата е регистрирана през 1992 г и започна своята дейност в един магазин от 9 кв м, днес фирмата притежава строителен хипермаркет с 4000 кв м покрита площ в гр София и по-малки магазина в гр Пазарджик и гр Самоков.

  През годините създадохме и развихме добри контакти с широка мрежа от магазини в страната, които също имаха нужда от разнообразни стокови доставки. Всичко това ни подтикна да започнем да развиваме липсващите до момента контакти с външни фирми и така постепенно станахме един от големите вносители на широка гама от стоки.

  Създадохме отлично сътрудничество и търговски взаимоотношения с няколко големи европейски фирми, предимно от Холандия, Белгия Германия Полша и др.

  Да сте клиенти на “Вилаз” означава да се възползвате от 15 години опит на пазара на инструменти. Знаем какво искат клиентите и сме съобразили продукцията си с това, а също най-доброто качество на най-ниска цена. По-добре от всеки знаем подходящите материали, необходимите стандарти за продуктите и изискванията за качество . Предлаганите от нас стоки се продават на стотици хиляди хора, които имат възможността да се наслаждават и радват на продуктите закупени от нас.

Адрес: София, бул. Царица Йоанна 168, info@vilazbg.com, http://vilazbg.com

Тел: 9279036, 9279039

Мобилен: 0888634370