Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Златната ябълка

"Златната ябълка" е първата българска фирма по мрежов маркетинг с екологични продукти от началото на хранителната верига - микроводорасли, суперхраната на 21 век. От 1992 г. фирмата има опит в алтернативното образование, провеждането на педагогически и мотивационни семинари, фотоизложби, документални филми и от 1994г. положителен опит в директния и в мрежовия маркетинг. От 2003 г. разширява дейността си с производство и разпространение на природни здравословни продукти по нови технологии, като съчетава най-доброто за здравето на човека.

Фирмата притежава много високи стандарти за своите продукти, разпространители и служители. За нас е удоволствие да предложим златната възможност на "Златната ябълка" на всеки, който я оцени!

Добре дошли!

"Златната ябълка" развива своята дейност на основата на трите си стойности - България, здравето и успеха.

Предлагаме най-пълноценната, съвършена и балансирана храна от Природата - микроводораслите АФА, Спирулина, Хлорела, които имат мощен оздравителен ефект, укрепват имунната система, повишават настроението. Системата за разпространение на продуктите повишава благосъстоянието на всеки. Продуктите "Перун" и "Перуника" (български комплекс пробиотици) са на основа на зеленото микроводорасло Хлорела. Продуктите "Кламат", "Златен прашец" и "Мазама"(течна АФА) са на основа на Афанизоменон Флос-акве, синьозеленото микроводорасло от езерото Кламат в Орегон, произведено по най-новата и авангардна технология Refractance Window ™. Уникални активни съставки в микроводораслите допълват нуждите на всеки. Екстракт на синия пигмент в "Шаста" (инхибитор на COX-2) и екстракт от фенилетиламин ("молекула на любовта") във "Фея" се представят за първи път и са без аналог на пазара.

 


 


София 1407, общ. Лозенец, кв. Хладилника, ул. Кишинев №5А, ап.6
Нашият офис е близо до началото на чистия Южен парк и величествената Витоша. В близост е до множество ресторанти, кафенета, магазини. На 100 м. е от най-големия транспортен възел на столицата до първата спирка на трамваи № 9 и 14, и автобуси № 73,83,88,120,64,98, и марш. таксита 25,41,44.

Телефони за връзка с нас: 02/9623610, GSM 0899/884396, 0899/884397, факс:02/8621999
E-mail: info@goldenapple-bg.net

Работното ни време е от 10.00 до 18.30 часа от понеделник до петък.

За нас е удоволствие да бъдете наши гости и да прекарате приятно в нашия офис!

www.goldenapple-bg.net