Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Кенар

Добрата храна и доброто готвене означават здравословен и пълноценен начин на живот — тази идея е в основата на нашето разбиране за качество с марката Кенар. Ние успешно развиваме нашата дейност, а нашите структурни звена са отворени към партньорства на всички нива. Като нашата цел е да предлагаме все по-добри, вкусни и превъзходни харни на нашите клиенти.

Ако вие сте производител на:
зеленчуци
месо
мляко и млечни произведения
и имате гаранции за качеството на своята продукция, Кенар търси вашето партньорство.

Ако вашият бизнес е в сферата на общественото хранене и желаете да поднесете на своите клиенти:
първокласни продукти
вкусни и ароматни храни
безкомпромисно качество
Кенар ще ви предложи своята продукция с европейски стандарт.

Нашето подразделение Кенар Кулинар се грижи за кулинарните ни щандове, изгражда ги и ги поддържа съгласно най-добрите европейски практики — така че клиентите ни винаги да пазаруват с усмивка.

Ако вие сте производител на хранителни стоки и желаете те да достигат до клиентите ви по най-добрия начин, обърнете се към нас и ние ще предложим оптималното решение. А ако желаете да поставите щанд с храните на Кенар във вашия магазин, Кенар Кулинар ще открие най-добрия вариант за нашето сътрудничество.

Свържете се с нашия Център за връзка с клиенти, пратете ни електронна поща или ни пишете — ние с радост ще се отзовем, защото имаме общи ценности — качеството и чистотата на храни, които правят хората щастливи.Централа:
бул. Димитър Петков 15
Телефон: (02) 812 04 74;(02) 812 04 76
Факс: (02) 812 04 55
www.kenar.bg