Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Издателство ДАКЕР

 

Уважаеми читатели,

 

Пред вас е третот издание на Информационния справочник „София – европейска дестинация”. Той излиза по повод 130-годишнината от обявяването на София за столица на възстановената българска държава. Също така и за да отговорим на интереса към новите разкрития за историята и забележителностите на столицата, която непрекъснато се обновява и превръща в модерен европейски град. Искаме да отговорим и на необходимостта на нашите партньори от актуална и точна бизнес информация, тъй като възникват нови икономически субекти – фирми, сдружения, представителства, молове и др.

София е един космополитен град, политически, духовен и икономически център на една от първите европейски държави, просъществувала в съзидание и бурни политически процеси на Балканите. Разположена на кръстопът от Запада към Изтока, в Столицата са оставили следи много народи, религии и цивилизации. Останките от тях изникват пред очите на съвременниците с всяка копка на нови сгради и разширението на столичното метро. Грижа на стопаните на града е останките да бъдат не само реставрирани, консервирани, но и социализирани, за да говорят на идните поколения как предците им са съхранявали това материално и духовно богатство.

България вече зае своето място в семейството на държавите от Европейския съюз. Процесите в развитието на световната икономика налагат ново поведение на икономическите субекти, търсене на нови пазари и партньори. Ниският корпоративен данък, благоприятната бизнес среда привличат нови фирми, представители на бизнеса от Европа и света да търсят и намират партньори в София. Ето защо издателят отдели място и за Бизнес – справочник с актуализирана и разширена информация.

Като издател на редица Информационни справочници, със специализираните си сайтове издателска къща „ДАКЕР” ЕООД се стреми да Ви бъде полезна в намирането на Вашия партньор, в точното време и на точното място, както и да обогатите вашата информация за София – една от най-старите столици в Европа.

 “ДАКЕР” ЕООД
tel. +359 2/832 11 32, 832 11 38, 832 30 92
fax: 02/931 41 30
gsm: 0887/58 21 94
1202 София, бул."Мария Луиза" 127
e-mail: daker@daker.biz